Velkommen hos Frederikshavn Implantatcenter
- Tandteamet v/tandlæge Herluf Kristensen

Klinikken blev etableret i 1976 af tandlæge Herluf Kristensen, der hurtigt fik så meget at lave, at han måtte ansætte yderligere en tandlæge og klinikpersonale.

Udvikling har altid været i fokus på klinikken, og for 20år siden begyndte Herluf Kristensen med de første implantater. Vi har således gennem årene opbygget en stor erfaring og viden og er i stand til at foretage alle led i implantatbehandlingen (indsættelse af implantater, kroner, broer, hybridproteser, knogleopbygning, knogletransplantation og sinusløft).

Vi tilbyder i øvrigt alle former for moderne tandbehandling: Plast, paradentosebehandling/softlaser, tandblegning/smykker, almindelig kirurgi, løst og fast protetik (proteser, kroner og broer). Vi benytter altid det sidste nye udstyr på klinikken og lægger stor vægt på, at hygiejnen er helt i top.

Hos Frederikshavn Implantatcenter/tandteamet lægger vi stor vægt på at være et team, hvor alle - uanset funktion - er lige vigtige. Uden den enkelte fungerer holdet ikke optimalt. Med et stærkt hold er vi i stand til at yde vore patienter den bedste service og rådgivning i et dynamisk, fagligt miljø.

Her er patienten i centrum. Med friske blomster, levende lys, film og musik forsøger vi at skabe en hyggelig stemning, således at alle føler sig velkomne på klinikken.

Motto: Man skal ikke gå i andres fodspor, for så kommer man aldrig foran. Vi har altid gjort tingene på vores måde. Vi ser ikke efter, hvad andre laver. Vi forsøger at være os selv, og det er vi til dato kommet langt med.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe.