Historien

I 1975 begyndte jagten på at finde et sted at starte klinik, det kom os for øre, at folk havde svært ved at få tid ved tandlægerne i Frederikshavn. Derfor ringede vi til alle tandlægerne i byen, for at høre om der var brug for en ny tandlæge. De tog imod os med kyshånd og Tandlæge Højberg skaffede os lokalerne i Havnegade 4, hvor vi startede klinikken i marts 1976.

For at gøre opmærksom på, at der kom en ny Tandlæge til byen, satte vi en annonce i den lokale avis, så folk kunne ringe for tidsbestilling. Telefonen var rødglødende og da vi startede i Frederikshavn, havde vi allerede 1 måneds ventetid, og den blev længere, da vi kom til byen, for alle tandlægerne sendte de patienter ned til os, som de ikke selv kunne magte, og vi ville ikke sige nej, selv om klokken blev mange inden arbejdsdagen var slut.

Efter 4 måneder måtte vi ansætte en tandlæge og en klinikassistent mere, for vi var ved at drukne i arbejde, og yderligere 3 måneder efter ansatte vi endnu en tandlæge og en klinikassistent, og det gik bare derud af med søde patienter, kollegaer og personale.

I 1993 flyttede vi klinikken til vores nuværende lokale i Tordenskjoldsgade 8, da de blev ledige efter Tandlæge Tonni Nielsen. Vi ville gerne have mere plads, og har nu fået 350 m2.

Find os Du finder os midt i gågaden i Frederikshavn